Závěr sezony a soutěže s FedExem !

Se závěrem letošní sezony FIA Mistrovství světa vozů Formule 1, se také blíží závěr letošního prvního ročníku soutěže FedEx F1-NEWS.cz Grand Prix 2003.

Do konce soutěže zbývá zavítat ještě na čtyři okruhy světového šampionátu, kde se rozdají poslední z cen kolekce FedEx. Mezi tyto okruhy, jak jistě víte patří Hungaroring, Monza, Indianapolis a japonská Suzuka.

Ve velkém finále následně rozlosujeme účastníky, kteří se dostali do tohoto exlusivního kola. Tito hráči budou v osudí bojovat o 3 vstupenky na jednu z Grand Prix ročníku 2004.

Redakce F1-NEWS.cz a společnost Inspekta a.s. (FedEx ČR) všem dosavadním výhercům děkuje za jejich účast a do příštích kol přeje mnoho úspěchů.

A nyní vyhlašujeme již 13. kolo soutěže, ve kterém se bude soutěžit o velmi zdařené dámské triko týmu BMW WilliamsF1.

Nyní je zde velká příležitost pro vás, pánové, darovat tuto cenu svým dívkám, snoubenkám či ženám! A k tomu ještě získáte decentní hrnek s logem generálního sponzora serveru F1-NEWS.cz.

Neváhejte proto a zúčastněte se již 13. kola soutěže. Stačí jen kliknout na banner soutěže na hlavní stránce serveru F1-NEWS.cz nebo Auto-News.cz, kde najdete nové soutěžní otázky.

Mnoho štěstí přeje

za redakci
Petr Zelinka
F1-NEWS.cz
Auto-News.cz

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy