David Coulthard do Jaguaru?

Podle posledních zpráv z padocku Formule 1 by mohl skotský pilot zamířit do tohoto týmu.

Mluví se však až o sezoně 2005 a mělo by jít o uzavřený přestup mezi třemi jezdci a třemi týmy. Kdo jsou těmi dalšími dvěma piloty, kteří by měli být v kolotoči zapojeni? Jedná se o Juana Pabla Montoyu a Marka Webbera, jejichž hvězdy jsou dle mínění odborníků, na rozdíl od té Coulthardovy, na vzestupné orbitě.

David Coulthard by měl v nejbližší době podepsat nový roční kontrakt se stájí McLaren Mercedes ke své poslední sezoně v barvách stáje z Wokingu. Po skončení roku 2003 by měl do jeho monopostu usednout Juan Pablo Montoya, jemuž skončí smlouva u Williamsu.

Franka Williamse měly naopak zaujmout výkony a především podstatně nižší cena Brita Marka Webbera, který by tak mohl nahradit odcházející kolumbijskou hvězdu. David Coulthard by měl zase pomoci ve svých posledních letech ve Formuli 1 svými obrovskými zkušenostmi s vývojem monopostů Jaguar.

Jedná se však zatím stále jen o úvahy, nicméně jejich potvrzením by mohlo být zveřejnění podpisu kontraktu mezi McLarenem a Coulthardem s délkou jednoho roku. Oznámení jezdeckého složení stáje pro příští rok je totiž očekáváno v nejbližší době...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy