Lewis Hamilton s velkou podporou fanoušků

Hamilton, Lewis | foto: Mercedes-Benz Motorsport

MCLAREN REVIEW: Hamilton zaznamenal hattrick a do zítřejšího závodu bude mít volný výhled do první zatáčky, zatímco týmový kolega a dvojnásobný šampión Alonso na Brita opět nestačil.

Lewis Hamilton, 1. místo
To byla ostrá kvalifikace. Ferrari bylo extrémně rychlé, stejně jako Fernando. Při prvním kole jsem ztratil trochu času, takže jsem se musel hodně vytáhnout a poslední kolo jsem zvládl výborně. Rozhodně bych to nedokázal bez týmu, který vyměnil pneumatiky velmi rychle a já stihl vyjet včas. Nemohu se dočkat zítřka, podám nejlepší výkon. Je skvělé vidět tolik podpory, dnešek byl fantastický. Skoro jsem ztratil hlas, když jsem projížděl cílem a řval stejně hlasitě jako fanoušci.

Fernando Alonso, 3. místo
Dnes jsem s vozem docela spokojený. Samozřejmě jsem chtěl stát na pole-position, ale třetí místo je maximum. Snad bude zítra vůz stejně silný a naše strategie nám poskytne šanci umístění vylepšit. Včera jsem s vozem příliš spokojený nebyl, ale dnes byl mnohem rychlejší. Poděkování zaslouží tým, který přes noc odvedl fantastickou práci.

foto: McLaren Mercedes

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy