Favorizovaný McLaren z první řady

Alonso, Fernando | foto: McLaren

Stáj McLaren Mercedes získala v dnešní monacké kvalifikaci to nejdůležitější pro úspěch v zítřejším závodě. Oba stříbrné vozy budou startovat z první řady. Rychlejší ve finále byl dvojnásobný šampion Alonso.

Fernando Alonso, 1.
Mám velkou radost, že jsem získal svoji první pole position v McLarenu právě v Monaku. Auto je po celý víkend velmi dobré. V posledním kole jsem se dostal do provozu a celá kvalifikace byla hodně náročná na psychiku díky možnosti deště. Není jasné, jaké bude zítra počasí, ale důležité je, že startuji z pole position. Závod je však na 78 kol a zde v Monte Carlu se může stát cokoliv.

Lewis Hamilton, 2.
Je skvělé, že do prvního závodu v Monaku startuji z první řady. Stáj získala double, to je výborné. Zatím si víkend užívám, vše je v pořádku a auto je vynikající. Trochu času jsem ztratil díky provozu na dráze, ale myslím si, že to budou zítra výborné závody, snad získáme znovu double. Je skvělé, že do prvního závodu v Monaku startuji z první řady. Stáj získala double, to je výborné. Zatím si víkend užívám, vše je v pořádku a auto je vynikající. Trochu času jsem ztratil díky provozu na dráze, ale myslím si, že to budou zítra výborné závody, snad získáme znovu double.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy