Buď Formule 1 a nebo nic

Hodně se toho již psalo a spekulovalo o budoucnosti Jacquese Villeneuva, co si ale myslí on?

Kanaďan chce zůstat ve Formuli 1 i v příštích letech, a to i přesto, že se stále hovoří o tom, jak je drahý a že již to není ten Villeneuve roku 1997, který získal s monopostem Williams Renault svůj první a dosud poslední titul mistra světa. Vše však nasvědčuje tomu, že by na jezdce nemuselo zbýt pro příští sezonu žádné volné sedadlo.

„Nemám v plánu nebýt v příštích letech ve Formuli 1. Když jsou věci špatné, je to začarovaný kruh, a tak tomu bylo v posledních pár letech. Některé fámy Vás rozesmějí, jiné jsou pro Vás nepříjemné, ale v tuto chvíli k tomu není co více říci,“ prohlásil Jacques Villeneuve.

Pokud by však Kanaďan s některým týmem F1 kontrakt podepsal, je již v tuto chvíli jasné, že by to muselo být za velmi redukovaný plat. „Právě o tom v tuto chvíli intenzivně jednáme,“ pokračoval jezdec stáje BAR Honda.

A co budoucnost? Pilot, jenž byl při svém debutu oslavován a nyní s trochou nadsázky zatracován řekl: „Formule 1 je vrchol a po vítězstvích zde bude těžké být šťastný jinde, ale možná že bych se nedokázal doma nudit a nedělat nic. I když nyní si něco takového vůbec neumím představit.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy