GP Německa: Warm-up pro Montoyu

Jako obvykle, i dnes, vozy vyjely na trať s poslední možností udělat změny a vyzkoušet nastavení v sobotním Wam-upu.

Prvními na trati byli Alonso, Firman a Frentzen. Ke kterým se postupně přidávali další jezdci. Hned od začátku výsledkové listině dominoval D. Coulthard (1:18.895), který tak jasně dokazoval že jeho chtíč po pole-position je opravdu obrovský.

Zbývalo pět minut do konce warm-upu a velice dravou jízdou se do čela výslekdové listiny dopracoval nejdříve Cristiano Da Matta (1:16:371), kterého následoval stájový kolega Olivier Panis (1:15.758). Z těchto časů jde vidět, že Toyota udělala kus práce a že na poměry Toyoty dlouhé vedení Da Matty v minulém závodě není jen náhoda a že jsou piloti i tým připraveni pomýšlet na nejvyšší příčky .

V závěrečných kolech však Panis s Da Mattou na konkurenci nestačili a museli své první dvě místa předat druhému Alonsovi (1:15.701) a vítězi warm-upu Juanu Pablu Montoyovi (1:15.385), který tak potvrdil, že stáj Williams je opravdu skvěle připravena a má tendenci získat další vítězství, ne-li dokonce třetí double sezóny.

Trať se vyprázdnila, ale jen na chvíli, protože za pár minut začíná druhá kvalifikace do Německého závodu a zde se již bude rozhodovat o postavení na startu...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy