GP Německa: Montoya zajel nejlépe v 1. tréninku

V dnešním prvním dopoledním tréninku vládl časům na trati opět jezdec Williamsu, tentokrát Juan Pablo Montoya, který...

zajel kolo za 1m15,688s.

Montoya se nakonec umístil před druhým jezdcem týmu Ferrari Rubensem Barichellem, kterému nedovolil o 0,185s zisk prvního místa.

Ralf Schumacher s vozem Williams BMW byl dnes opět rychlý, i když jeho čas v prvním tréninku nestačil na první pozici, zaostal o pouhých 0,222 sekundy. Těsně za náím dokončil trénink jeho starší bratr Michael, který na vítězného Montyou ztratil 0,388 sekundy.

Kimi raikkonen po slabších časech v úvodu tréninku zajel čas, kterým se zařadil do první pětky, a to se ztrátou 0,525 sekundy. Umístil se před duem z Renaultu, tedy šestým Trullim a sedmým Alonsem.

Francouz Olivier Panis se stal nejlepším jezdcem Toyoty v dnešním dopoledni, když se umístil zhruba o 3 desetiny před Markem Webberem na voze Jaguar Cosworth. Jenson Button s vozem BAR Honda následně uzavřel první desítku.

Velké zklamání prožíval tým McLaren Mercedes, protože včerejší časy Davida Coultharda naznačovali zlepšení formy v trénincích, avšak dnešní ztráta DC téměř 1,5 sekundy na vítěze byla pravým opakem včerejška. Coultahrd se musel spokojit až s jedenáctým místem.

Frentzen a Heidfeld se zařadili na 12. respektive na 13. místo a hned za nimi skončil „překvapivě“ pro letošní sezonu Jacques Villeneuve, který se udržel na 14. pozici.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy