Piloti Williamsu dnes potvrdili formu

R. Schumacher a týmový kolega Montoya dosáhli dnes nejlepšího páteční kvalifikační výsledku.

Německý jezdec, který odstartuje ke svému letmému kolu zítřejší sobotní kvalifikace jako poslední, si velmi chválil chování vozu i přilnavost pneumatik. „Mohu být velmi spokojený, neboť tento výsledek ukazuje, že jsme dokázali vyřešit několik problémů, které nás postihly při dopoledním volném tréninku. Vzhledem k předpovědi horkého počasí se na druhou kvalifikaci i závod velmi těším, neboť by nám měl vyhovovat,“ prohlásil Ralf Schumacher.

Kolumbijský týmový kolega byl s výsledkem kvalifikace také velmi spokojen a vyzdvihl stejně jako Ralf chování vozu. Poděkoval týmu za rychlou práci a odstranění technických problémů z dopoledne. „Byl bych býval mohl zajet lepší čas, ale příliš brzy jsem začal brzdit do vlásenky. Celkově vzato jsem ale velice spokojený. Máme dobré nastavení pro zítřejší kvalifikaci a věřím, že máme slušné vyhlídky i pro závod,“ řekl Montoya.

Sam Michael byl potěšen výkonem vozů i pilotů, ale varoval, že se jednalo teprve o první kvalifikaci. Přiznal však, že právě ta páteční ukazuje skutečnou formu týmů a prozradil, že tým BMW Williams použil u svých FW25 drobných zlepšení aerodynamiky.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy