Red Bull podezřelý před Coulthardovým Monakem

Coulthard, David | foto: GEPA pictures GmbH

Nejmenovaný tým si stěžoval na zadní přítlačné křídlo vozů Red Bull při testech v Barceloně. Vozy Coultharda a Webbera budou proto zkontrolovány komisaři.

Red Bull se v posledních závodech rychle zlepšuje a to s sebou vždy nese mnohá podezření ze strany soupeřů. O to se teď vůbec nestará David Coulthard, který se vrací do svého oblíbeného Monte Carla, kde vlastní hotel, zná mnoho žen, řadu let tu bydlel a především tu vždy uměl závodit a dosahovat překvapivých výsledků. Dvakrát tu stál na pole-position a dvakrát vyhrál s McLarenem. Loni vybojoval pro Red Bull třetí místo, první umístění stáje na stupních vítězů.

David Coulthard pro britskou televizi ITV: "Zopakovat loňský výsledek by nebylo špatné. Tu trať miluji. Aerodynamicku i další věci pro Monako jsme testovali v Paul Ricard a zdá se, že to vše funguje jak má, takže teď jen zbývá, abych udělal to, co jsem dělal vždy, kdy jsem dojel na stupních vítězů. Po Španělsku jsme první letošní body nijak neslavili, vraceli jsme se rovnou do práce. Příští oslavy si schovávám na příští stupně vítězů!"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy