McLaren dýchá Ferrari na záda

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

Fernando Alonso a Lewis Hamilton odstartují do GP v Barceloně ze 2. a 4. pozice. Od pole position dělilo Alonsa 0.030s. Do čtvrtého závodu odstartují oba McLareny prostřídány rudými vozy.

Fernando Alonso, 2. místo

Dobrá kvalifikace. Jsem potěšen, že svou domácí GP budu startovat téměř z čela roštu. Není pochyb, že pro nás bude závod minimálně tak úspěšný jako kvaliikace. Dokonce si myslím, že budu bez problémů atakovat první pozici. Odvedli jsme velmi dobrou práci, myslím, že o nejvyšší příčky budou bojovat právě jezdci z prvních čtyř míst na startu, tedy já s Lewisem a oba jezdci Ferrari. Monopost se chová tak jak má; těším se, jak si budu užívat jízdu na čele závodního pole před domácími fanoušky.

Lewis Hamilton, 4. místo

Jsem s dnešním výkonem spokojen a jsem si jistý, že mám i silnou strategii pro závod. Startuji z druhé řady, může se stát cokoli a všechno je možné. Vím přesně co budu ze své pozice schopný udělat. Mám rychlost a také dobrý plán. Jsem nadšený z pokroku, který tým udělal od Bahrajnu. Těším se na zítřejší vzrušující závod.


Ron Dennis

Kvalifikace byla perfektní. Škoda toho mála, co Fernandovi chybělo na pole-position. Udělali jsme spoustu práce za celý víkend; kombinujeme strategii s rychlostí. Jsme těsně za Ferrari. Zítra nebude problém jet pro vítězství.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy