Problémy u Super Aguri

Sato, Takuma | foto: Super Aguri Formula 1

Pro Takumu Satoa i Anthonyho Davidsona vypadala druhá část kvalifikace velmi slibně. Nakonec však nešlo všechno úplně podle plánu. U Satoa se objevil problém s palivem a u Davidsona byl problém dvou výletů mimo trať. Sato bude startovat ze 13. pozice a Davidson bude připraven dvě místa za ním.

Takuma Sato, 13.
Je zklamání, že jsme skončili už ve druhé části kvalifikace; nemohl jsem ale začít druhou část úspěšně, protože jsem měl problém s palivem. Nicméně jsme udělali s vozem veliký pokrok a myslím, že budeme konkurencí pro vozy, které se dostaly do poslední části kvalifikace. Je hloupé, že jsme nebyli schopni využít rychlosti z rána... Ale o to víc budeme schopnější v zítrejším závodě!

Anthony Davidson, 15.
Potom, co dokazoval vůz ráno, jsem si byl jistý, že to samé zvládne i v kvalifikaci. Jenže druhá část neprobíhala tak, jak jsme čekali. Poněkud nás to překvapilo. V deváté zatáčce jsem díky větru skončil mimo trať; to kolo bylo hrozně frustrující... Nicméně se velmi těším na závod, neboť vím, že rychlost vězí ve voze a je jen na nás, abychom ji dostali ven.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy