Slova tří nejlepších po kvalifikaci

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa získal svoji třetí pole position v řadě za sebou a svoji šestou v F1 celkem. Domácího dvojnásobného šampiona Alonsa pokořil v závěru o pouhých 30 tisícin vteřiny. Třetí Raikkonen prohrával dnes souboj s úspěšnějšími ve třetí sekci okruhu.

Felipe Massa - Ferrari, 1.
Skvělé, tři pole position v řadě, mám rychlý a skvělý vůz. Rozhodně jsem šťastný za práci, kterou tým vykonává. Mám ohromnou radost z pole position a těším se na zítřejší závod. Bude to předpokládám velmi vyrovnané a obtížné, ale doufám, že se nám bude dařit.

Fernando Alonso - McLaren Mercedes, 2.
Zatím jsme s vývojem víkendu spokojeni. První řada na startu potvrzuje, ja máme konkurenceschopný vůz. Pro zítřejší závod jsme si jisti a budeme bojovat o vítězství. V dnešní kvalifikaci jsem dostal z vozu maximum, myslím si, že obě kola byla velice dobrá a osobně jsem s první řadou spokojený.

Kimi Raikkonen - Ferrari, 3.
Myslím si, že moje třetí místo je lepší než nic. S vozem jsem spokojený, v prvních dvou sektorech jsme byli rychlí, vše jsme ztráceli ale v poslední části. Do zítřejšího závodu to musíme napravit, ale moje pozice na startu není špatná a uvidíme co přinese zítřejší závod.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy