Fisichella se vzdává

Kovalainen, Heikki | foto: Lotus F1 Team

Zklamaný Fisichella již letošní titul mistra světa odepsal. Nevěří, že by se mu v letošní sezoně podařilo zvítězit, natož bojovat o titul.

Tým Renault je po dvou vítězstvích v Poháru konstruktérů zklamáním letošní sezony. Jejich monopost R27 ani zdaleka nesplnil očekávání. "Očekával jsem, že budu bojovat o titul, ale pravděpodobně se nepodívám ani na stupně vítězů. Letošní sezona je pro mne velikým zklamáním." nechal se slyšet Fsichella.

34-letý pilot přiznal, že by bylo lepší soustředit se na rok 2008, než se snažit vylepšovat letošní model. "Aerodynamika je špatná. Z mého pohledu je letošní rok ztráta času. Vůz prostě nebyl dobře postaven."

"Po testech jsme byli schopni zjistit, kde se stala chyba v designu vozu, ale i přesto vůz není tak dobrý. V aerodynamickém tunelu vše vypadá dobře a na trati je to zoufalství. Nyní jsme stejně jako McLaren testovali na letišti. Snad se inženýrům podaří najít řešení."
prozradil Fisichella.

Nyní stáj Renault čeká další tvrdý závod v Barceloně. Bohužel letošní výkony nenapovídají, že by v tomto závodě dominovali jako v loňském roce.

Foto: Renault F1 Team

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy