Massa: A stejně budu mistr světa!

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa je stále pevně přesvědčený, že v této sezoně vybojuje titul mistra světa.

Brazilec Massa ztrácí po třech závodech pět bodů na vedoucí trojici jezdců. Ovšem je skálopevně přesvědčen, že má vůz, který ho doveze až na vrchol. Massa věří, že má nyní lepší vůz než jeho konkurenti - Alonso, Hamilton a Raikkonen.

"Výhra letošního titulu je objektivní cíl. Můj monopost je skvělý a já věřim jemu i sobě. Nebude to lehký boj, ale já v něm zvítězím." řekl Massa pro deník Gazzetta dello Sport.

A koho se Massa nejvíce bojí? "Všichni tři jsou silní soupeři, ale nemyslím si, že by někdo z nich měl výrazněji navrch. Důvodem mé ztráty jsou technické problémy z Melbourne a pár chyb z Malajsie, ale vítězství v Bahrajnu mě udrželo v kontaktu."

Massa nyní doufá, že bude moci ve Španělsku ukázat, co a jak se naučil od svého bývalého kolegy Michaela Schumachera. Sám Schumacher by měl být v boxech během závodu v Barceloně přítomen. "Jsem rád, že tam MIchael bude. On umí povzbudit a dodat potřebné odhodlání. Za loňský rok jsem se od něj hodně naučil. A věřím, že se mi to podaří zúročit."

Foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy