Michiel Mol už netrpělivě očekává model B

Moll, Michiel | foto: Midland F1 Racing

Ředitel týmu Michiel Mol je spokojen s pokrokem týmu, přestože oba spykery nadále okupují poslední řadu startovního pole.

Spyker v Malajsii představil nové aerodynamické prvky, ale oba vozy neabsolvovaly ani polovinu vzdálenosti závodu. V Bahrajnu byl pokrok patrný, jelikož nizozemská stáj částečně umazala ztrátu na konkurenci.

„Hlavně v Bahrajnu jsme ukázali velký pokrok,“ řekl Mol. „Je to dobré pro posílení morálky. Je před námi dlouhá pauza a na víkend v Malajsii můžeme rychle zapomenout. V této chvíli testujeme stejně intenzivně jako ostatní týmy. Před Barcelonou budeme testovat, do Monaka připravujeme vylepšení aerodynamiky, na Nürburgring chystáme monopost specifikace B a aerodynamický tunel byl přepracován. Takže bude toho mnoho, máme dobrý pocit.“

Spyker původně plánoval představit nový model až v polovině léta, ale chabé výkony uvedení vozu uspěchaly. „Nejdříve uvidíte malé pokroky a na Nürburgringu ty velké. Samozřejmě musíme počkat, ale vypadá to velmi dobře. Jsem velmi spokojený,“ dokončil Mol.

foto: Spyker F1

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy