Davidson zažil nejlepší závod kariéry

Sato, Takuma | foto: Super Aguri Formula 1

SUPER AGURI REVIEW - Špatně pracující částí monopostu byl tentokrát motor Honda. Takuma Sato spatřil bílí kouř v polovině závodu a Anthony Davidson v samém závěru. Přesto jsou oba jezdci i tým s průběhem víkendu spokojeni.

Takuma Sato, nedokončil
Dnešek pro nás nebyl dobrý. Slušně jsem odstartoval a získal několik pozic, ale znovu jsem ztrácel přilnavost. Vůz byl během závodu velmi nestabilní a po polovině odjeté vzdálenosti ztratil motor výkon. Potom se objevila nějaká porucha motoru. Je škoda, že jsme nedojeli do cíle. Tým během první tří zámořských závodů odváděl výbornou práci. Myslím, že bychom se museli hodně vracet, abychom našli závod, který jsme nedokončili!

Anthony Davidson, 16. místo - nedokončil
Toto byl můj nejlepší závod ve Formuli 1, skvěle jsem se bavil. Po celou dobu jsem byl ve středu akce. Ostatní závodili velmi čistě, ale tvrdě. Zastávka a všechno ostatní probíhalo podle plánu. Strategie pracovala docela dobře. Ke konci závodu jsem viděl nějaký kouř vycházející z motoru. Zpomalilo mě to a tým mi řekl, abych zastavil.

Aguri Suzuki, šéf týmu
V Bahrajnu jsme zažili vcelku dobrý víkend. Během tří dnů jsme byli schopni vylepšit výkonnost vozů. Ačkoliv Takumovo nastavení nebylo přesné jako Antonyho. Oba jezdci a tým odvedli během víkendu skvělou a bezchybnou práci. Takže je škoda, že ani jeden vůz z důvodu problému s motorem nedojel do cíle.

foto: Super Aguri Formula 1

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy