Spyker opět na konci

Spyker | foto: Spyker F1

Tým Spyker dnes nepředvedl žádné zlepšení a do třetího závodu sezony se Adrian Sutil a Christijan Albers kvalifikovali na 20. a 22. místě.

Adrian Sutil, 20.
Bylo velmi těžké zde zajet jedno rychlé kolo. I přestože jsme dobře připraveni. Věřím, že by zítřejší závod nemusel dopadnout špatně. Pokud zůstane stejné i počasí, víme, co můžeme od vozu očekávat. Zítra se budu snažit co nejlépe odstartovat a předjet pár aut. Hlavně ale chci dojet do cíle bez chyb či technických problémů.

Christijan Albers, 22.
Po ranním tréninku jsme změnili pár věcí, ale i přesto bylo velmi těžké zajet rychlé kolo. Je to zklamání, být opět na konci startovního roštu, ale nedá se nic dělat. Zítra se budu snažit dostat co nejvíce dopředu, ale zázraky neslibuji. Doufám, že se podaří dojet závod s oběma monoposty.

Mike Gascoyne, technický ředitel
Neudělali jsme takový pokrok, jaký jsme si představovali. I přesto si myslím, že to byl dobrý víkend. Test jsme porovnali se zimním, a je zde poznat určité zlepšení. Hlavně co se týče vyvážení vozu. Uvidíme, jak zítra dopadne závod. Pokud by se nám podařilo dojet s oběma vozy, bylo by to naše malé vítězství.

Foto: Spyker F1

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy