Bude Ross Brawn novým kormidelníkem Ferrari?

Brawn, Ross | foto: Scuderia Ferrari

V souvislosti s nabídkou týmu Honda pro Rosse Brawna se u Ferrari objevily obavy o ztrátě tohoto geniálního stratéga. Britský tisk napsal, že Brawn by se do Ferrari vrátil pouze v jiné pozici než doposud. A výše už stojí jen Jean Todt.

Todt zastupuje funkci šéfa stáje Ferrari od roku 1993 a rozhodně to neměl lehké. Nejhorší období zažil v létě roku 1996, kdy na svou funkci málem rezignoval. Další kariéru maličkého Francouze není třeba připomínat - pět titulů mistra světa a šest pohárů konstruktérů.

„Pravdou je, že Ross opustil svou pozici, aby si odpočinul. Souhlasili jsme s tím, že kdyby se rozhodl vrátit a znovu pracovat, nejdříve by si o tom promluvil s námi,“ řekl Todt.

„Možná v závodech nechce být, možná chce zastupovat jinou část společnosti, můžeme to prodiskutovat,“ naráží Todt na fakt, že některé zdroje uvádí Rosse Brawna jedině na pozici šéfa týmu.

„Brawn hodně dokázal. Budu otevřený v rozhovoru týkající se jeho budoucnosti.“

Ross Brawn se taktéž zmínil o své touze zůstat v Anglii a pracovat tam. U Ferrari by to možné nebylo, ale Honda na britských ostrovech základnu má…

foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy