Robert Kubica nezažil dobrý víkend

Kubica, Robert | foto: BMW Motorsport

BMW Sauber review: Na jedné straně radost, na druhé zklamání. Nick Heidfeld čtvrtým místem v cíli zazářil a to za sebou ještě nechal Felipeho Massu. Naopak Robert Kubica dojel po mnoha problémech a chybách poslední.

Nick Heidfeld, 4. místo
Fantastická zkušenost, jsem nesmírně šťastný. Porazit jedno Ferrari se znovu nemusí jen tak brzo podařit. Na počátku víkendu byl Felipe vynikající. Po velkých problémech s vyvážením vozu v trénincích byl závod v pohodě. V první zatáčce do mě Robert ťuknul. Omluvil se, to se stává. Naštěstí nebyl můj vůz poškozen. Když Felipe vyjel, předjel jsem ho a překvapilo mne, že jsem si ho lehce udržel za zády.

Robert Kubica, 18. místo
Měl jsem velký problém. Vlastně všechno bylo špatně, od převodovky až po defekt na začátku závodu. Rychlost byla opravdu pomalá, nejlepší bude na tento závod co nejrychleji zapomenout. Největším problémem byla stabilita při brždění, bylo skoro nemožné zpomalit vůz. Cílem jsem projel po mnoha chybách.

Mario Theissen, šéf týmu
Znovu silný výkon. Nick se posunul z pátého místa na čtvrté a získal pro nás pět bodů. Robert měl smůlu. V první zatáčce si poškodil aerodynamiku a vůz byl těžko ovladatelný. Upevnili jsme si třetí místo v poháru konstruktérů a na třetí závod v Bahrajnu se těšíme.

foto: BMW Motorsport

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy