Obrat k lepšímu?

Stáj Eddieho Jordana předvedla při domácí Grand Prix Velké Británie podstatně lepší výkon, než na který jsme byli zvyklí v posledních závodech.

Domácí jezdec Ralph Firman bojoval v polovině startovního pole a jeho týmový kolega Giancarlo Fisichella byl do doby svého odstoupení ve 46. kole v pozici nadějné i na možný bodový zisk.

„Tým zvládl velmi dobře první zastávku v boxech a byli jsme chvíli na bodovaných pozicích. Možná je to ostuda, že jsme nezískali body i na konci závodu, ale potřebujeme být trochu rychlejší. Vůz byl přetáčivý během druhé části závodu, ale bylo to tentokrát o hodně lepší. Sečteno a podtrženo to byla úspěšná má první GP Velké Británie, a tak jsem šťastný," prohlásil Ralph Firmann.

„Dnešní závod nebyl tak špatný. Zpočátku jsme bojovali, rychlost nebyla špatná, vyvážení vozu bylo poměrně dobré a měli jsme lepší grip i když ho přece jen potřebujeme ještě více," zhodnotil dnešní formu vozu Jordan italský pilot Fisichella. Ve 46. kole musel odstoupit. Dle jezdce se jednalo o zavěšení pravého zadního kola. Jezdec byl zklamaný z pohledu spolehlivosti, ale mírně optimistický z pohledu zvýšení konkurenceschopnosti vozu.

"Pro Ralpha to byla jistě velmi uspokojující a dobře odjetá domácí Grand Prix. Byl to pro nás po posledních podnicích mírně povzbudivý závod, který nám dodá více motivace k zlepšení našeho výkonu," dodal šéf týmu Eddie Jordan.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy