Montoya a Raikkonen byli v sobotu nejrychlejší

V prvním sobotním tréninku se stal nejrychlejším jezdcem Kimi Raikkonen, v druhém části sobotního dopoledne jej vystřídal Juan Pablo Montoya.

McLaren Kimiho Raikkonena stanovil nejrychlejší kolo prvního sobotního tréninku na GP Velké Británie s časem 1:22.263s. Tímto časem se finský jezdec udržel před Rubensem Barrichellem, který po většinu tohoto tréninku jezdil nejrychleji a vedl před svým stájovým kolegou, mistrem světa Michaelem Schumacherem.

Pilot Williamsu Juan Pablo Montoya byl čtvrtý před Renaultem Alonsa a BARem Jacquese Villneuva, jehož motor Honda v závěru nevydržel a zakouřilo se z něj. Němec Ralf Schumacher v druhém Williamsu byl sedmý.

V druhém sobotním tréninku zajel v jednom z posledních letmých kol kolumbiec Montoya nejrychlejší čas, který měl hodnotu 1:21.414s. V průběhu tréninku byl Michael Schumacher dlouhou dobu nejrychlejší, v závěru jeho čas 1:21.608 překonal nejenom Montoya ale i jeho stájový kolega Rubens, který tak ukončil druhý sobotní trénink jako druhý s časem 1:21.587.

Ke konci tréninku jel v Luffield Curve špatnou stopu a roztočil se, ale jeho čas byl stále dost dobrý na to aby udržel svého bratra Ralfa za sebou na čtvrtém místě, který byl před pátým Oliverem Panisem v Toyotě.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy