Ralf žádá o trpělivost

Trulli, Jarno | foto: Panasonic Toyota Racing

Ralf Schumacher žádá od fanoušků Toyoty, aby měli velkou trpělivost, neboť tým dělá co je v jeho silách, aby konečně vybojoval první vítězství.

Toyota letos oslaví 50 let působení v motorsportu. A chtěla by to udělat ve velké stylu. Toyota by chtěla své výročí oslavit vítězstvím v závodě F1. Začátek letošní sezony vypadal celkem slibně. Schumacher skončil osmý a jeho stájový kolega Trulli devátý. I když je to dobrý výsledek, nikdo z Toyoty není spokojený.

"Ano, je to dobrý výsledek, ale stále to není podle mých představ. Já bych chtěl vyhrávat a to zatím nejde. Jsem zklamaný, chtěl bych dokázat víc. I přestože vše vypadá slibně, nevím, zda dosáhnu až na metu nejvyšší - vítězství. Proto musí mít naši fanoušci trpělivost. Děláme co je v našich silách."  řekl Ralf Schumacher.

"Svět F1 je tvrdý business, nemůžete si koupit úspěch a nemůžete si koupit zkušenosti. Bojujete s konkurencí. Všichni se zlepšují a vy se také snažíte, ale trvá to. Zabere to spoustu času, a proto musíme být všichni velmi trpělivý." dodal Schumacher.

Snad už se konečně Toyotě podaří najít správný recept a dostat se mezi nejlepší týmy pole, jak měla v plánu při svém vstupu do kolotoče F1.

Foto: Panasonic Toyota Racing

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy