Massa přece jen bodoval

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa určitě neměl start do první GP dle svých představ, ale během závodu ukázal, že je opravdový bojovník a prokousal se až na bodovanou šestou příčku.

Brazilec Felipe Massa po tomto víkendu jistě ví, proč se říká jednou nahoře a podruhé dole. Volné tréninky měl rozjeté výborně a všichni v něm viděli černého koně závodu. Ale v kvalifikaci jej zradila technika a propadl se na 16. místo. Ale to ještě nebylo vše, poté se stáj rozhodla vyměnit motor a tak Massa startoval až 22. pozice. Ovšem během závodu ukázal bojovné srdce a postupně se dostal až na šestou příčku a v závěru dotíral i na pátého Fisichellu.

Felipe Massa, 6. místo
Na jednu stranu jsem zklamaný, kvůli včerejší příhodě, ale na druhou stranu jsem opravdu šťastný. Byl to dobrý závod. Nemohl jsem dosáhnout výš než na šestou příčku, protože jsem ztratil spoustu času předjížděním, ale i tak jsem spokojený. Kdybych měl ještě dvě kola k dobru, jistě bych se dostal i před Fisichellu, ale na kdyby se nehraje. Myslím, že jsme velmi dobře připraveni na sezonu a máme oproti konkurenci velký náskok. Těším se, že v příštím závodě budu moci ukázat, co ve mě opravdu je!

Foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy