Honda až za Super Aguri

Button, Jenson | foto: Honda Racing F1

Přestože v ranní části tréninkové přípravy byly tovární vozy Hondy v první desítce, odpoledne na suchu prohrály v souboji s časem i s B týmem.

Jenson Button, 5. a 14. čas
Máme za sebou dobrý den, plán přípravy jsme dokončili a vyzkoušeli jsme si díky počasí i pneumatiky do deště. Na základě našich časů je jasné, že nejsme tam, kde bychom chtěli být a čeká nás ještě hodně práce.

Rubens Barrichello, 10. a 15. čas
Nebylo to dnes špatné a auto se mi dařilo stále zrychlovat. Bohužel odpoledne jsem trochu vyjel na trávu ještě od rána mokrou a po smyku jsem skončil mimo trať. Dopoledne jsme byli v první desítce, odpoledne to tak dobré nebylo a musíme před kvalifikací ještě hodně zapracovat.

Jacky Eeckelaert, šéfinženýr
Naším dnešním cílem bylo dokončit náš program přípravy spočívající dopoledne v práci na celkovém nastavení a odpoledne na nastavení pro závod, který jsme ale museli kvůli dešti upravit. Rubens po smyku v poslední zatáčce mírně poškodil vůz a nebyli jsme schopni ho do konce tréninku opravit. Jenson dokončil svůj program a z jeho dat budeme vycházet při hledání lepšího nastavení pro zítřejší kvalifikaci.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy