Felipe Massa Raikkonena nepodceňuje

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa je určitě nesmírně nadšen ze zimního období, kdy ve většině případech porazil v souboji s časem týmového kolegu Raikkonena. Avšak zároveň si uvědomuje, že rychlý Fin si teprve zvyká.

Massa vyhrál u Ferrari dvě Grand Prix a na nedělní závod je pasován do role favorita, přičemž Raikkonen je odsunut do pozadí. Brazilec věří, že „slabé“ výsledky týmového kolegy nic nenapovídají a teprve až v závodě se projeví pravá severská rychlost.

„Někteří lidé z toho dělali jasnou záležitost. Byl jsem rychlejší než Kimi, ale nevidím v tom nic zajímavého. Testy jsou testy a závody jsou závody. Ale mohu říci, že jsem s tím velmi spokojen,“ řekl Massa.

Nová brazilská hvězda Ferrari má s italskou stáji roční zkušenosti, které mu pomohly najít styl, jakým způsobem „červení“ pracují. „Nyní uvidíme co se v Melbourne stane, v tento moment přichází odpověď,“ řekl Massa, který je jako všichni ostatní zvědavý na pokrok konkurence.

Přesně před rokem byl Massa spíše podceňován a mnoho znalců v něj příliš nevěřilo. Nyní, o rok později, má na kontě dvě vítězství, což situaci hodně změnilo. Nikdo jiný se po boku Michaela Schumachera tak výrazně neprosadil. „Když se podíváte na poslední dva roky, ohromně jsem se zlepšil a mám mnohem více zkušeností. Nadále se mohu zlepšovat, toto jsou pro mne a moji kariéru nejlepší momenty.“

foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy