Problém ve vztahu Berger x Speed?

Speed, Scott | foto: GEPA pictures GmbH

Američan v minulém ročníků příliš nepřesvědčil a nenaplnil předpoklady svého příjmení. Nicméně Toro Rosso nad ním hůl nezlomilo a v týmu si ho ponechalo.

Avšak Scott Speed byl potvrzen teprve nedávno, nový kontrakt byl uzavřen až po představení nového vozu. Gerhard Berger mezitím dospěl k názoru, že dát Speedovi ještě jednu šanci chybou nebude.

„Věřím v jeho přirozený talent se kterým může odvést dobrou práci,“ řekl Berger. „Ale není ve stádiu talentu, kdy by si mohl dovolit nepracovat. Musí být oddaný. Pokud to dokáže, žádný problém.“

A Scott Speed těmto slovům příliš nerozuměl. „Měli byste se na to zeptat Gerharda,“ řekl Speed. „Jakmile jsem byl (částečně) potvrzen, přes celou zimu jsem s rodinou strávil jen jeden týden v Kalifornii. Neviděl jsem je celý rok, tak jsem za nimi o Vánocích jel.“

Zbytek času usilovně věnoval tréninku, takže Bergerova slova ho asi nepříjemně překvapila. Avšak vzápětí (snad pro jistotu) dodává, že nemá ve vztahu s Bergerem žádné problémy.

„Máme všichni stejné cíle. Chceme vyhrávat závody a posunout se vpřed. Všichni jdeme stejným směrem.“

Sebevědomý Speed neměl o své místo strach, přestože se objevily spekulace o jeho náhradě za Roberta Doornbose a Tiaga Monteira.

foto: GEPA pictures GmbH

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy