Poslední den testů s týmem Panasonic Toyota

Olivier Panis zakončil čtvrtým dnem s týmem Panasonic Toyota testy na okruhu Catalunya, které byly poslední před letní přestávkou. Suché a teplé povětrnostní podmínky…

dovolily týmu vykonat mnoho dobré a užitečné práce v tomto posledním dni. Olivier dokončil přípravu pneumatik na nadcházející víkend, kdy se pojede Grand Prix Velké Británie na okruhu Silverstone. Také pracoval na vylepšení aerodynamiky, mechaniky a pokračoval na vývoji motoru.

Celkově včera skončil šestý s časem 1m18,775s a počtem 83 dokončených kol.

“Pracoval jsem společně s Cristianem na velmi rozsáhlým technickým programu tento týden a cítíme, že jsme dosáhly velmi dobré práce. Dařilo se nám absolvovat rozsáhlý test pláště pneumatik Michelin a to nejen pro Silverstone, ale také pro další závody v kalendáři. Také jsme věnovali mnoho úsilí na vývoji aerodynamiky, přesněji předního a zadního křídla, šasi, krytu motoru apod. Dost práce nás ale ještě čeká. Musíme prostudovat mnoho nasbíraných dat telemetrie a z toho vyvodit závěry. Já ale cítím tento týden, jako hodně podařený. Díky tomuto testu máme docela dobré vyhlídky na příští závodní víkend v Británii“.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy