Optimismus na každém rohu

Sutil, Adrian | foto: Spyker F1

Spyker Preview: Optimisticky naladěný tým očekává od nadcházející sezóny výrazný posun vpřed. Kombinace nového motoru s novou šasi podávala v předsezónním testování velmi dobré výkony.

Dvojice Christijan Albers a Adrian Sutil nezaznamenala během testů žádné vážné problémy. Přes 6 000 naježděných kilometrů dodává do týmů naděje a s agregátem Ferrari možný úspěch v podobě nějakého bodíku se rýsuje jako reálná možnost.

Christijan Albers
„Z letošního testování jsem potěšen. V porovnání s ostatními týmy jsme toho tolik nezvládli, ale pokrok se podařil. Možná i větší, než u jiných týmů ve stejném čase. Vůz je spolehlivý a vyvážení bylo pokaždé lepší. Nyní rozumíme pneumatikám mnohém lépe, můžeme se koncentrovat na nastavení. Nebude to lehký start do nového roku, musíme tvrdě pracovat, abychom se přiblížili ostatním týmům. Ale to je, proč jsme ve formuli 1. Musíme sami sebe vyburcovat k co nejlepším výsledkům."

Adrian Sutil
"Melbourne bude má první Grand Prix. Je to tedy vzrušující a možná trochu úzkostlivé - ale je to dobré, alespoň se zvýší adrenalin. Během zimního testování jsme tvrdě pracovali, abychom najezdili co nejvíce kilometrů. Připravoval jsem se na svůj první závod. Učil jsem se od inženýrů pochopit vůz. Chci dokončit závod a podávat solidní výkony v nadcházejících Grand Prix."

Mike Gascoyne
„Po dlouhém zimním testování a vývoji je vždy vzrušující znovu přijet na první závod sezóny. Z našeho pohledu šly testy velmi dobře. Vůz je spolehlivý a neprokázal žádné technické problémy. Chlazení je pod kontrolou, můžeme být velmi optimističtí."

foto: Spyker F1

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy