Nový dodavatel v F1

Red Bull | foto: GEPA pictures GmbH

Puma je třetí největší výrobce sportvního oblečení a vybavení na světě. V úterý tento výrobce sdělil, že podepsal dohodu s firmou vyrábějící energetické drinky. Red Bull jmenoval Pumu svým oficiálním dodavatelem na několik nadcházejících let.

„Puma a Red Bull oznamují, že na pár let souhlasí se spoluprácí,“ sdělili obě společnosti. „Od závodní sezóny 2007 bude Puma oficiálním dodavatelem pro všechny čtyři závodní týmy Red Bull: Red Bull Racing, Scuderia Toro Rosso, Red Bull NASCAR a Red Bull Air Race.“


Dohoda umožní Pumě upevnit svou pozici v kategorii motoristických sportů. Oba týmy formule 1 – Red Bull Racing a Toro Rosso – budou vybaveni ohnivzdornými obleky, obuví a doplňky.


V dodatku stojí, že všechny výrobky budou mít k dispozici v letošní sezóně i v Red Bullu NASCAR a v Red Bull Air Race.


„Náš nový partner Red Bull je perfektní pro naši značku. Jejich filosofie se podobá té naší: Red Bull stále podává přesvědčivé výkony na trati a stejně jako Puma kombinuje sport s životním stylem,“ řekl generální ředitel Pumy Jochen Zeitz.


Touto smlouvou se Puma stane dodavatelem šesti stájí z jedenácti. Výrobky od Pumy už používají stáje BMW Sauber, Renault, Ferrari a Williams.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy