Fisichella je pod tlakem

Fisichella, Giancarlo | foto: Renault Sport F1

Fisichella je po odchodu Alonsa z Renaultu pod obrovským tlakem. O tom je přesvědčený technický ředitel Spykeru Mike Gascoyne, který pracoval po boku Itala ještě předtím, než přešel do týmu Toyota. Fisico má, podle něj, zřejmě jednu z posledních šancí ukázat co v něm je.

Brit připouští, že Fisichella, kterému v únoru bylo 34 let, je velmi talentovaný, ale teď je právě čas, aby udělal velký krok vpřed. Potom co z týmu odešel dvojnásobný mistr světa Fenando Alonso, má Fisichella příležitost dokázat svou velikost.


Má rozhodně na to, aby vyhrál víc jak polovinu závodů v letošním šampionátě,“ uvádí Gascoyne pro Reuters. „Když se nebude tým propadat na konec pole, může být Giancarlo mezi nejlepšími jezdci na startovním roštu.“


Mezitím Fisichella tento týden uvedl pro list Herald Sun, že je nepravděpodobné, že by mohli vyhrát tolik letošních závodů. Hlavně proto, že Renault se nestihl přizpůsobit tak rychle na nové pneumatiky jako McLaren a BMW Sauber.


McLaren a Ferrari jsou mnohem silnější než my. Je tu rozdíl téměř půl vteřiny na kolo... To je příliš...,“ uvedl na závěr Fisichela.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy