De la Rosa zvěstuje McLarenu úspěch

de la Rosa, Pedro | foto: McLaren

De la Rosa vidí šance McLarenu pozitivně. Tvrdí, že McLaren bude bojovat o vítězství. Po maratonu testů v Bahrajnu, řekl testovací jezdec pro španělský tisk, že McLaren Mercedes se nemá čeho bát, už vůbec ne týmu Ferrari.

Byl to nepochybně nejlepší předsezónní test, který jsem kdy u McLarenu Mercedes zažil,“ řekl testovací jezdec. „Spolehlivost byla velmi dobrá během celého zimního období. A nové části z MTC (McLaren Technology Centre), které se pravidelně dodávají na okruh, nám umožní ještě rychlejší pokrok.“

Je pravda, že jsme měli nějaké problémy se spolehlivostí během minulého testovacího týdne v Bahrajnu, ale všechny byly díky odjetým kolům odstraněny,“ dodává Pedro de la Rosa. „Dělali jsme velmi dobře své zimní „domácí úkoly“ a díváme se na Austrálii s tím, že budeme bojovat znovu o vítězství.“

Španěl také sdělil, že práce s jezdci jde velmi dobře. De la Rosa je u McLarenu mnohem déle než Alonso a Hamilton, takže jeho zkušenosti s chladným týmem Rona Denise jsou pro nové jezdce nenahraditelné.

Podle španělova nadšení to vypadá, že v týmu se uvolňuje euforie a napjaté očekávání z prvního vítězství, které by mělo přijít při nejlepším hned při prvním závodě. A právě v Melbourne se ukáže do jaké míry je tým opravdu připravený.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy