Ferrari slaví ve velkém

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Mocná italská společnost se nespokojí jen tak s nějakou oslavou. Na oslavu 60. výročí Ferrari se mrakodrap v Taipei, 101 Tower, obleče do rudé. Po jeden celý týden bude nejvyšší mrakodrap světa (508m) zahalen logem Ferrari.

Největší část jedné z osmi věží pokryje rudá. 101 Tower je pýchou Taiwanu, je vyšší než Petronas Towers v Kuala Lumpur v Malajsii (452m) a než Sears Tower v Chicagu (442m).


Pro Ferrari není takový druh pocty nijak zvláštní: v roce 2004 byl Empire State Building v New Yorku také zbarven rudě, zatímco následující rok byl symbol Shanghaje, Pearl Tower, pro změnu osvícen barvou Ferrari.


Mezitím i automobilová výprava Ferrari za oslavami 60. výročí pokračuje skrz celý svět. Potom, co procestovala Střední východ, pokračuje Asií, kde také stráví čas v Singapuru, Malajsii, Hong Kongu, Číně, Japonsku, Indonésii a nově i v Taiwanu, následuje Austrálie a Nový Zéland. Odtud bude cesta Ferrari pokračovat přes Jižní Afriku do Jižní a Severní Ameriky. Poté automobily projedou Evropou a výprava skončí v Maranellu na konci června.


Můžeme jen doufat, že oslavné akce, které se budou o něco více týkat i nás fanoušků, teprve přijdou...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy