Budou tribuny zaplňené?

Red Bull | foto: Sutton Images

Organizátoři GP Malajsie jsou trochu nervózní, zároveň přesvědčují okolí, že všechno je v naprostém normálu. Pravda je taková, že momentálně mají ke svému cíli, mít návštěvnost 125,000 diváků, ještě příliš daleko.

Příští měsíc se v Malajsii jede GP F1, ale na závod, který se koná nedaleko malajského hustě zalidněného města Kuala Lumpur, se do této doby prodalo pouze 11,000 vstupenek.


K tomu hovoří i oficiální statistiky. V roce 2006 se během závodního víkendu pohybovalo obsazení hotelových pokojů kolem 70-74%.


Nepěkná čísla obhajuje předseda okruhu Datuk Mokhzani Mahathir: „Malajsané mají ve zvyku kupovat lístky na F1 jak lístky do kina- upřednostňují koupit lísek v den závodu nebo těsně před ním.“

V minulosti jsme byli nadšení a zároveň ustaraní. Když jsme viděli, že máme spoustu neprodaných lístků, což je zhruba srovnatelné s touto situací, byli jsme v šoku. Ale když pak najednou v týdnu před závodem nastal obrovský vzrůst...! Bylo to fantastické. Věřím, že to bude stejné jako v loňském roce.“


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy