JPM může pomoci Ralfovi

Bývalý pilot Formule 1 a současný televizní komentátor Martin Brundle si myslí, že díky bojům mezi Michaelem a Juanem získá Ralf Schumacher.

Podle něj je poměrně pravděpodobné, že titul získá opět Schumacher, jen s tím rozdílem, že tentokrát to nebude Michael, ale poprvé jeho mladší bratr Ralf. Dopomoci by mu k tomu mohl Juan Pablo Montoya, a to i nechtěně.

Při speciální tiskové konferenci v Londýně, kterou uspořádala společnost BRDC vlastnící okruh Silverstone, a zaměřené na mediální podporu závodu Grand Prix Velké Británie řekl: „Dle mého může Ralf vyhrát titul mistra světa, protože jeho týmový kolega se bude přetahovat s Michaelem. Rubens Barrichello tohle pro Michaela dělat nemůže.“

Také je přesvědčen o tom, že zvrat ve vývoji šampionátu nemusí být vůbec rychlý. „Změny bývají sice velmi rychlé, ale sami jste řekli, že Williams má velký náskok, a také nás čeká dlouhý zákaz testů, kdy Ferrari nebude schopno vyřešit problémy s pneumatikami,“ odpověděl Brundle na otázku ohledně vývoje letošní sezony.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy