Super Aguri končí se sny

Suzuki, Aguri | foto: Super Aguri Formula 1

Nejmladší a nejmenší stáj startovního pole je podle slov svého zakladatele a šéfa připravena na druhou sezonu výrazně lépe, než na tu debutovou. Účast už nestačí, musí přijít výsledky.

Loňskou první sezonu dokončilo Super Aguri bez jediného mistrovského bodu, přesto ze zadní části startovního pole prokázal tým bývalého závodníka největší výkonnostní vzestup.

„Být součástí šampionátu bylo jako sen, který jsme si splnili, ale můj sen pokračuje dál. Letos už nemůžeme jen snít, musíme dovézt výsledky,“ uvedl Suzuki. „Věnovali jsme jejich dosáhnutí čas. Cítím, že jsme pod větším tlakem. Náš tým je malý, ale jsme připraveni dělat naši práci velmi dobře.“

Nový vůz pro sezonu 2007 má zpoždění, které způsobily neúspěšné crash testy, jež jsou podmínkou pro start v Grand Prix. Tým tuto skutečnost nijak nevysvětlil.

Podle slov jednoho z dvojice pilotů Takumo Sata vyjede tým s novým monopostem příští týden přímo v Bahrajnu při posledním testu na novou sezonu, ale očekává, že pro Melbourne budou dobře připraveni.

„Doufám v zisk tolika bodů, kolik jen bude možné,“ dodal Japonec.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy