Jordan potřebuje mílový krok

Mílové kroky jsou tím, co může zachránit stáj Jordan Grand Prix ve Formuli 1. Přiznali si to klíčoví lidé týmu Giancarlo Fisichella a Gary Anderson.

Odstoupivší italský jezdec Giancarlo Fisichella neskrýval zklamání nad výkonem vozu při GP Francie, když po většinu závodu bojoval s monoposty stáje Minardi o poslední místa a nakonec pro poruchu motoru Ford závod vzdal.

„Jsem opravdu zklamaný. Vůz byl velmi přetáčivý a neměl prakticky žádný grip. Trápili jsme se s celým vozem,“ prohlásil po závodě notně frustrovaný jezdec číslo 1 britské stáje Giancarlo Fisichella. „Naše pokroky nejsou dost velké ve srovnání s ostatními a bojovat s Minardi o poslední místa není mým cílem. Potřebuji lepší vůz a doufám, že tomu bude co nejdříve, potřebujeme totiž velké zlepšení,“ dodal Ital.

Další klíčový muž týmu, Gary Anderson přiznal, že tým potřebuje zlepšit celý komplet. „Samozřejmě, že byl náš výsledek zklamáním pro celou stáj a nezbývá nám než pilně pracovat na zlepšení celého balíku, tedy podvozku, motoru a pneumatik. Byl to pro nás těžký závod. S nedostatkem gripu jsme bojovali po celý víkend a při závodě to nebylo jiné. Giancarlo měl poruchu motoru, ale naše rychlost nebyla dobrá, takže kdyby neodstoupil, stejně by o body v žádném případě nebojoval,“ přiznal problémy s konkurenceschopností EJ13 Anderson.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy