Alonso vysvětluje

Alonso, Fernando | foto: McLaren

A že má co! Alonso totiž o novém McLarenu prohlásil, že jediné co se mu na něm líbí je jeho barva. Nyní se toto prohlášení snaží zmírnit.

"Vůz není připravený pro první závod v Austrálii a dny utíkají." řekl Alonso v rozhovoru pro španělská média. "Nyní nemůžeme vyhrávat, prostě na to nemáme." Alonsovy výroky nezní moc profesionálně. Jistě si vzpomenete na jeho hanění Renaultu a poté omluvy, že byl špatně interpretován tiskem. Ani nyní se nejedná o jiný případ.

"Moje výroky byly špatně pochopené, pouze jsem se špatně vyjádřil." dodal na svoji omluvu Alonso. Ani při testech se však nijak netajil tím, že by tým z Wokingu měl pracovat mnohem více, aby do Melbourne přijeli v plné síle. "Vím, že hodně pracujeme, ale to i jiné týmy, a pokud chceme být nejlepší, musíme i nejvíce pracovat." řekl Španěl po druhém dni testů.

Alonso předpokládá, že boj se bude odehrávat mezi čtyřmi týmy - McLaren, Ferrari, Renault a BMW Sauber, ale nevěří, že McLaren je z nich nejlepší. "Každý den nás čeká nějaké překvapení. Nikdo netuší, co se stane. Myslím, že letošní sezona bude opravdu zajímavá."

Foto: McLaren Mercedes

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy