Piloti o novém Spykeru F8-VII

Spyker | foto: Spyker F1

Dnes tým Spyker představil nový monopost pro sezonu 2007 na okruhu v Silverstonu. Jaký je? Co si slibuje tým a piloti?

Šéf stáje Colin Kolles všem slibuje velké změny a věří, že nová sezona bude ve všech ohledech lepší než loňská. Tým má také nového vedoucího technického oddělení, kterým se stal Mike Gascoyne.

"Tento rok se zapíše jako nový start silnějšího Spykeru. Máme lepší vůz, motory od Ferrari a také silný tým. Věřím, že loňská smolná sezona se nebude opakovat."  slíbil Kolles při představení F8-VII

A co si slibují jezdci od nového monopostu? Christian Albers je rád, že dostal příležitost podílet se na vývoji nového vozu, a je silně motivován do nové sezony. "Mám tým Spyker rád, je to moje druhá rodina. O to větší mám motivaci a věřím, že s novým vozem dosáhneme patřičných výsledků. Doufám, že loňská sezona bez bodu se nás již týkat nebude. "

Druhého pilota stáje Spyker Adriana Sutila čeká první sezona v roli pilota F1. "Přípravu jsem nepodcenil. Fyzicky jsem v dobré kondici, pouze jsem trochu nervozní, ale kdo by nebyl, když se mu konečně splní jeho klukovský sen. Jsem pevně odhodlán dosáhnout na nejlepší výsledky, které budou v mých silách. Nechci tým zklamat."

Foto: Spyker MF1 Racing

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy