Je Marco Andretti na cestě do formule 1?

Mario Andretti věří ve výkony svého vnuka a předpokládá, že předvánoční testování u Hondy mu pootevřelo vrátka do formule 1.

Devatenáctiletý Marco je v Americe velmi populární, prakticky celá rodina Andrettiovců se těší velké oblibě fanoušků. Pro rok 2007 bude Marco Andretti závodit v týmu svého otce Andretti Green Racing. Zda se po další sezóně zaměří na vstup do F1 není zatím jasné, protože Marco se k této otázce dosud nijak zásadně nevyjádřil.

Naopak Mario Andretti má jasno: „Marco  podal na testech dobrý výkon. Nejdůležitější věcí bylo, že nedělal žádné chyby.“ Šampión formule 1 z roku 1978 je přímo nadšený z myšlenky dostat potřetí příjmení Andretti do závodů Grand Prix.

„Jeho fyzička přesně zapadá do F1. V Jerezu zaostal jen o půl vteřiny za Rossiterem (nový testovací jezdec u Hondy). To není špatné, že?“

Mario Andretti již domlouvá další datum, kdy by posadil Marca do kokpitu. „Při příštích testech s ním budu nadále a také bych si rád vyzkoušel moderní F1,“ pokračoval Andretti. „Vím, že kokpit je dnes užší, ale já zase tolik nepřibral.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy