Kimi Räikkönen se o víkendu rozloučí

Räikkönen, Kimi | foto: Scuderia Ferrari

Kimi Räikkönen, jak je známo, přestupuje od nové sezony do stáje Ferrari a tento týden chce říct "sbohem" svým současným kolegům a kamarádům z týmu McLaren.

Fin, Kimi Räikkönen navštíví tento víkend svoji poslední událost, poslední v barvách týmu z Wokingu. Jde o setkání hvězd značky Mercedes, které se uskuteční ve Stuttgartu pod názvem „Stars and Cars“. Fin zde bude mít příležitost se rozloučit se se svými fanoušky a kolegy od Mercedesu.

Akce se bude konat v sobotu 4. listopadu 2006 od 10.00 do 16.00 hodin v muzeu 'Mercedes-Benz' a 'Mercedes-Benz centru ve Stuttgartu. Návštěvníci zde uvidí mnoho demonstračních jízd a dalších atrakcí.

Setkání hvězd se zúčastní také Pedro de la Rosa, Gary Paffett, šampión DTM Bernd Schneider, který se také připojí k Räikkönenovi a nebude chybět ani bývalý mistr světa F1 Mika Häkkinen. Ani testovací jezdci nebudou stranou.

Kimi Räikkönen se na akci velmi těší, jak by ne, vždyť u McLarenu jeho kariéra nabrala velké obrátky a jeho hvězda vyšla, výsledkem je přestup k týmu Ferrari. Pokud tedy nemáte v sobotu co dělat, Stuttgart vás jistě rád uvítá.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy