McLaren a první španělský sponzor

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

Přestupem Fernanda Alonsa k McLarenu se dalo čekat, že jeho stopy budou následovat i španělští sponzoři, kteří jej podporovali v jeho kariéře.

Prvním sponzorem, který s McLarenem podepsal dlouhodobé partnerství se stala madridská pojišťovací skupina Mutua Madrilena. Mutua Madrilena se stane korporačním partnerem McLarenu od 1. ledna 2007.

„S potěšením uvítáme skupinu Mutua Madrilena mezi naše portfolio partnerů,“ říká šéf stáje z Wokingu, Ron Dennis. „Mutua Madrilena bude první španělskou společností, která se připojí ke skupině našich partnerů, stejně tak, jako dvojnásobný mistr světa Fernando Alonso, který věří v budoucnost našeho týmu. Stejně tak, jako McLaren, tak i Mutua Madrilena chtějí být těmi nejlepšími. Těšíme se na naši spolupráci.“

Loga Mutua Madrilena budou umístěna na koncích předních křídel monopostů MP4-22, tedy specifikace pro sezonu 2007. Další loga budou umístěna na kombinézách jezdců stáje Vodafone McLaren Mercedes, stejně tak na jejich helmách. Mutua Madrilena bude poprvé představena při prezentaci nových monopostů Vodafone McLaren Mercedes 14. - 16. ledna 2007 ve Valencii.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy