Red Bull RB3 bude lepší, slibuje Horner

Coulthard, David | foto: GEPA pictures GmbH

Red Bull Racing po senzačním vstupu do Mistrovství světa vozů Formule 1 v roce 2005 prožívá letos sestup téměř až na dno šampionátu.

To samozřejmě není nic lichotivého pro Red Bull, výrobce energetických nápojů a také majitele závodního týmu. Red Bull byl vždy spojován s dobrými výkony a to ve všech sportovních odvětvích. Poslední závod v Suzuce opět přiložil polýnko do ohně. Proto vedení v čele s Christianem Hornerem nečekalo dlouho na vysvětlení. Kritiku za současný stav a vysvětlení svým fanouškům co se děje je nutné provést ihned, domnívá se Horner. 

Horner slibuje, že nový RB3 bude výkonější, tedy lepší. A jaké má předpoklady? Snad dobré. Úvodní sezona byla senzační, druhá, ta letošní zase katastrofální a z toho lze vycházet. Do týmu navíc přišel  nový a velmi zkušený konstruktér Adrian Newey, jenž v Milton Keynes už pracuje na svém prvním Red Bullu.

Christian Horner: „Společně s Adrianem Neweyem jsme jednou z nejsilnějších skupin ve Formuli 1“.

"Letos v létě jsme učinili strategické rozhodnutí, když jsme zastavili vývoj monopostu RB2. Všechny síly jsme nasměřovali do nové RB3, která slibuje výrazný pokrok,"
dodává.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy