Williams: trápení a trápení

Webber, Mark | foto: Williams F1 Team

Kdysi vítězná a opěvovaná anglická stáj se stále nemůže vyhrabat z mizérie. Neustálé problémy s vozem sráží její výkonnost až na hranici druhé desítky.

Nico Rosberg - 10. místo:
Kupodivu jsme neměli nejlepší start, nevím proč. Znamenalo to ztrátu jednoho místa. V průběhu prvních pár kol jsem se trápil za Barrichellem, který měl problém s předním křídlem. Musel jsem to vzít vnějškem, což nebylo ideální a udělal jsem malou chybu. Kubica, kterého jsem zrovna předjel, mě zpět překonal. Podmínky pro naše pneumatiky nebyly zrovna perfektní, obzvlášť v poslední fázi, kdy teplota klesala. Myslím, že nejlepším výsledkem mohlo být deváté místo. Pro mne to nebyl špatný víkend, protože jsem poprvé v Suzuce, která je jednou z nejtěžších tratí v kalendáři. Také to byl druhý závod v řadě, který jsem dokončil, to je dobré a přináší mi to další zkušenosti.

Mark Webber - nedokončil:
Celý den mě v šikaně trápilo vyvážení. Jakmile jsme po prvním pit stopu nasadili čerstvé pneumatiky, přišla ohromná nedotáčivost. Na předku jsem neměl přilnavost, potom vjel vůz jen dva centimetry na trávu a já už jej nedostal zpět. Je to škoda. Zbývá jen jeden závod a doufám, že v Brazílii budu mít dobrý výsledek.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy