Místo pódia zbyla na Toyotu druhá pětka

Schumacher, Ralf | foto: Panasonic Toyota Racing

Včerejší plány vzaly dnes za své. Kvalifikace není závod a ani jeden z dvojice pilotů soupeřům z TOP4 týmů nestačil. Získané body však vrátily Toyotu do boje o páté místo v Poháru konstruktérů.

Jarno Trulli, 6.
Tři body nejsou špatným výsledkem, ale věřili jsme, že bychom dnes mohli být lepší. Start byl v pohodě, ale do první zatáčky jsem byl v obklíčení a když jsem si najížděl, přišel jsem o svoji čtvrtou pozici. V úvodu jsem byl rychlý a držel tempo vozů přede mnou. Po první zastávce jsem získal jednu pozici a byl hodně rychlý, po druhé jsem však s gumami bojoval a k tomu se přidalo několik menších potíží. Dnes bylo o trochu chladněji a možná to sehrálo svoji roli. Důležité je to, že jsme oba bodovali do Poháru konstruktérů.

Ralf Schumacher, 7.
Mám radost z pěti bodů pro tým, ale myslím si, že jsme mohli být dnes lepší. Start jsme zvládli výborně a kontroloval jsem třetí pozici. Do první zastávky v boxech byl vůz velmi dobrý a byl jsem stejně rychlí jako soupeři přede mnou. Pak se přede mne dostal Jarno a já zbytek závodu kroužil za ním. Ve třetí části jsem byl rychlejší, ale předjíždění by přineslo velké riziko a nechtěl jsem ohrozit zisk bodů do Poháru konstruktérů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy