Honda doma nezklamala

Button, Jenson | foto: Honda Racing F1

Tým japonské automobilky dokončil další závod s konkurenceschopnými časy svých pilotů. Barrichello si však zopakoval kontakt s Heidfeldem z Číny a tentokrát na něj doplatil sám.

O formě stáje svědčí především to, že pouze Michael Schumacher získal od letošní GP Německa více bodů než Jenson Button, který dokončil dnešní závod těsně pod stupni vítězů.

Jenson Button, 4.
Se čtvrtým místem jsem poměrně spokojený. Start byl docela dobrý, předjel jsem jeden Ranault, jenž se ocitl mimo ideální stopy. Gumy byly dobré, dostali jsme se postupně před obě Toyoty. Tým zase odvedl výbornou práci a pokračujeme od Hockenheimu ve správné cestě. K porážce dvou nejsilnějších týmů nám však stále trochu chybí, ale věřte mi, my to dokážeme.

Rubens Barrichello, 12.
Měl jsem bohužel další kontakt s Heidfeldem, jenž mi zavřel cestu velmi ostře a já neměl kam jet. Zablokoval jsem kola a dotkl se ho. Odnesl to můj přední spoiler. Pak jsem byl dost rychlý, ale Suzuka je okruh, kde se předjíždí obtížně. Mrzí mne, že jsem na domácí trati Hondy nebyl v cíli výše, ale doufám, že na mém domácím okruhu v Brazílii to bude o hodně lepší.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy