Toyota doma ve skvělé formě

Schumacher, Ralf | foto: Panasonic Toyota Racing

Ralf Schumacher a Jarno Trulli udělali radost domácím fanouškům, když se v Suzuce kvalifikovali do druhé řady. Ralf Schumacher odstartuje 3., Jarno Trulli 4.

Pro Toyotu je to úspěch o to větší, že ještě více doma je v Suzuce konkurenční Honda, která zřejmě doplatila na pneumatiky Michelin, podobně jako Renault nebo McLaren. Mezi Hondou a Toyotou panuje jistá "rivalita", umocněná tím, že od příští sezóny se závod koná na Toyotou vlastněném okruhu Fuji...

Ralf Schumacher: "Je to veliký úspěch pro celý tým. Po posledních dvou závodech jsme už potřebovali ukázat svoji skutečnou rychlost. Věděli jsme už dávno, že dokážeme jet rychle. Dnes nám pomohly pneumatiky Bridgestone a my jsme byli schopni předvést možnosti našeho vozu. Ve druhé polovině sezóny jsme se trochu trápili, ale naše auto se hodně zlepšilo. Pokud se nám bude nadále takhle dařit, měli bychom být na stupních vítězů. Tohle je moje oblíbená trať. Víme, že závodit s Ferrari bude těžké, ale uděláme všechno pro to, abychom jim stačili."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy