Spokojenost týmů po tréninku

Alonso - Schumacher M. | foto: Lotus F1 Team

Sluneční předpověď na víkend v Suzuce se nevyplnila a část volného tréninku propršela. Jezdci absolvovali minimální počet kol.

Giancarlo Fisichella

"Díky počasí jsem jel pouze pár kol, ale stejně jsem spokojený. Vůz je dobře připravený. Byl jsem nejrychlejší a to mě hodně naplňuje optimismem. Snad budu stejně úspěšný i při závodě."

Fernando Alonso

"Pro mne to byl běžný páteční trénink. Auto se chová dobře a myslím, že je perfektně připraveno na boj o titul. Jsem pouze překvapený silou reakcí okolí. Znovu bych chtěl zdůraznit, že šlo pouze o mé osobní pocity a žádné problémy s lidmi od Renaultu nemám."

Felippe Massa

"Celkově pozitivní den. Jsem s výsledky spokojený. Data, které jsme posbírali v průběhu tréninků, vypadají velmi slibně. Chtěl bych zajet dobrý výsledek."

Michael Schumacher

"Nemohu říci zda dobrý nebo špatný trénink. Jel jsem málo kol a zatím se auto jeví v pořádku. Doufám, že se počasí moc nezmění, vyhovuje mi déšť, tak už musím jen zajet dobrý výsledek v kvalifikaci." 

Kimmi Raikkonen

"Déšť nám znesnadnil trénink. Auto je v pořádku, nevím na co se připravit. Snad se zlepší počasí a kvalifikace dopadne dobře. Pak už jen můžu doufat, že mne nezradí technika."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy