Schumacher bojovně naladěn

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Michael Schumacher si užívá roli lovce, kterému se právě podařilo dohonit kořist. Alonsovi už nestačí sbírat body - náskok je pryč a s ním i dobrá nálada.

Renault se ale zlepšil a poslední dva závody budou velmi vyrovnané. S tím Michael Schumacher počítá a spoléhá na možnosti svého vozu Ferrari a pneumatik Bridgestone.

Michael Schumacher: "Po vítězství v Šanghaji se ještě více těším do Suzuky, kde se vždy koná jeden z nejlepších závodů sezóny. Ta trať je jako sen, hlavně první sektor. Řídit tam je prostě skvělé, ta "esíčka", ten rytmus, je to neuvěřitelné. Mimochodem, rytmus je to klíčové slovo, protože my chceme pokračovat v našich výkonech.

V druhé polovině sezóny odvádíme lepší práci a zasloužili jsme si vyrovnání šampionátu. Kdo si to dokázal představit před třemi měsíci? Když se podíváte na náš tým, na toho bojovného ducha, nemůže vás to překvapit. Je to velmi zvláští skupina lidí. V Suzuce v podstatě začíná šampionát od začátku a já myslím, že pro sportovní nadšení je to dokonalé načasování."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy