Zklamaný tým BMW

Heidfeld, Nick | foto: BMW Motorsport

Sauber odjíždí z Číny zklamaný. O čtvrté místo přišel Heidfeld v posledním kole, když se stal obětí manévru Rubense Barrichella. Kubica dojel 13., když brzy vyměnil pneumatiky.

Nick Heidfeld, 7. místo

Jsem hodně zklamaný. Byl to snad nejhorší závod v mém životě. S blížícím se koncem jsem věřil, že budu čtvrtý, když najednou se vše pokazilo. Nejdříve mne nenechal předjet Albers a já musel vyjet z trati a tím jsem ztratil pár vteřin. Pak mě pár kol blokoval Sato, i přestože měl ztrátu jednoho kola. Proto mě dostihly obě Hondy a Albers a Sato mi stáli v cestě. Poté do mě narazil Barrichello a já byl rád, že jsem se dostal do cíle sedmý. Nebýt tohoto incidentu, tak jsem jel rychle a měl jsem šanci na pěkný výsledek. Jsem opravdu zklamaný.

Robert Kubica, 13. místo

Byl to hodně těžký závod. V první zatáčce do mne, myslím, narazil Doornbons a já trochu ztratil, ale pak jsem se snažil jet rychle a myslím, že jsem odvedl dobrou práci. Pak jsem ale zariskoval s pneumatikami. Nebylo možné ovládat auto a několikrát jsem vyjel z trati. Přezul jsem tedy znovu pneumatiky a pak už jsem se držel celý závod. Ale ať tak nebo tak, závod pro mne nebyl nejlepší a nejsem spokojený.

Mario Theissen, BMW Motorsport Director

Celý závod je pro nás zklamáním. Nick byl na cestě pro čtvrté místo, když dojel pomalejší vozy, které jej brzdily a ztratil tak náskok na pronásledovatele. A pak ještě došlo k tomu incidentu. Robert byl atakován hned v první zatáčce a hodně ztratil, pak si v boxech řekl o suché pneumatiky a my jsme zariskovali, bohužel to byla chyba. Jsem hodně zklamaný. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy