Toro Rosso čekalo body

Liuzzi, Vitantonio | foto: GEPA pictures GmbH

Juniorský tým Red Bullu si v sobotu na mokru věřil a v kvalifikaci dosáhl výborného umístění. Ale v neděli se podmínky změnily a tým na další body nedosáhl.

Vitantonio Liuzzi - 10. místo:
Vcelku poměrně dobrý závod. P10 není co jsme očekávali, v sobotu jsme měli rychlost a doufali jsme v boj o body. Ale trať osychala a nám to nevyhovovalo, velké týmy měly v těchto podmínkách větší rychlost. Předpokládal jsem, že v týmu zažijeme lepší den, po startu jsme se ocitli na osmém a desátém místě, ale potom přišly problémy s předními pneumatikami. Byl jsem na strategii jedné zastávky a byl jsem těžce naložen. Povolali mě do boxu v pravý čas, což bylo dobré, ale za dnešek pořád žádné body. Nyní se těším do Suzuky.

Scott Speed - 15. místo:
Na začátku bylo auto poměrně dobré a předjel jsem pár aut. Potom přišla přetáčivost, avšak vše probíhalo dobře. Byl jsem na dvou zastávkách a věděl jsem, že než trať oschne, bude to trvat dlouho. Přijel jsem pro nové přechodné pneumatiky a auto bylo otřesné. Ztrácel jsem tři vteřiny, pneumatiky neměly žádnou přilnavost. Po druhé zastávce pro suché pneumatiky jsem se chvíli trápil, ale zanedlouho šlo všechno pěkně až do konce. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy